Vinprovningar

Vi provar allt tillsammans…

VINrovningar

Italien Runt, från Norr till Söder

Detta land med så mycket mer än pasta och gondoler att erbjuda. Italien provningen hos oss innebär en resa från Norr till Söder där vi utforskar allt ifrån kända områden så som Valpolicella, Toscana och Piemonte ner till Sicilien och Pantelleria. Vi provar vita samt röda viner, ibland även söta för att få ett grepp om Italien som vinland i helhet.

Riesling, är det bara söta viner?

Denna druva som fått utstå så mycket smutskastning genom historien, allt ifrån att ”det är bara industriella viner som görs med Riesling” till att ”alla viner gjorda på Riesling är söta”. Detta vill vi med denna provning utröna och slå hål på. Vi vill visa på spannet och smakbredden som Riesling druvan har. Alltifrån den torraste av torra till den sötaste av söta. Detta ackompanjerat av till dryckerna passade tillbehör.

Telefonnummer

+46 72 – 550 04 70

E-postadress

Samarbetspartners

BETALNINGSVILLKOR

Faktura

Fakturan skall betalas inom 14 dagar. Vid försenad betalning sänds det ut en påminnelse och ni debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr och i förekommande fall inkassoavgift samt dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Kortbetalning

Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till Stripe Checkout betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i GDPR.

ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT


Sommeliern tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars returrätt, utan speciell anledning.

Retur via webbshop (tillkommer 39 kronor i returfrakt)