Vill du hyra eller anlita en sommelier?

Tjänsterna vi erbjuder…

FÖRELÄSNINGAR

  • Genom föreläsningar på Gymnasieskolor och Restaurangutbildningar sprider jag kunskapen om Branschen och ger åhörarna en insyn i hur nuläget ser ut. 
  • Jag har satt samman special föreläsningar så som:

    – Gymnasiepaketet, vänder sig till gymnasieelever och är till för att göra dom medvetna om den bransch de ger sig ut i. Innehåller mycket Storytelling och mindre fakta. 

    – Förberedande inför Kunskaps/Serveringsprov, innehåller fakta och information man måste kunna för att klara provet.

    – Merförsäljning, vänder sig till Restauranger som vill öka merförsäljning till deras gäster på ett proffesionellt, service minded och lagligt sätt.

 Pris: Kontakta för offert

 

 

Utbildning

Sommeliern erbjuder:

Genomgång av dryckesmenyn

Matcha Restaurangens viner på glas till maträtterna på menyn

Utbildning av personalen, på restaurangens viner på glas samt mat och dryck i kombination

Utvärdering och feedback av er vinlista

1 timmes utbildning på plats & 1 timmes administration

Pris: Kontakta för offert

Värdering/BESIKTNING

Som oberoende besiktnings – värderingsperson förordnad av Sveriges Handelskamrar, värderar Sommeliern på uppdrag enstaka flaskor eller hela samlingar inför en försäljning, försäkringsändamål, nyfikenhet eller vad än anledning må vara. Ett metodiskt tillvägagångssätt används då flaskorna undersöks,  internationella priser tas in i beräkningen.  Världsmarknadspriserna rör ständigt på sig och det är aldrig fel att kolla vad det man har i källaren är värt idag. Hör gärna av dig…

Pris: Kontakta för offert
(Detta sker om kund önskar helt under sekretess!)

RÅDGIVNING

Behöver ni hjälp med att sätta ihop en vinlista till er restaurang eller att inventera vinkällaren och sälja mer av det “som bara ligger”?

Vilka viner skall stå på listan, i vilken ordning och vad skall dem kosta? Vi ser över inköpspris, marknadspriser och hur ni bäst omsätter er källare.

Vill ni hyra in kompetensen istället för att anställa?Detta och mycket mer kan Sommeliern bistå er med i arbetet att ge gästen den bästa upplevelsen av just er Restaurang.

Telefonnummer

+46 72 – 550 04 70

E-postadress

Samarbetspartners

 

 

BETALNINGSVILLKOR

Faktura

Fakturan skall betalas inom 14 dagar. Vid försenad betalning sänds det ut en påminnelse och ni debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr och i förekommande fall inkassoavgift samt dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Kortbetalning

Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till Stripe Checkout betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i GDPR.

ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT


Sommeliern tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars returrätt, utan speciell anledning.

Retur via webbshop (tillkommer 39 kronor i returfrakt)