fbpx

Sommeliern är Approved Programme Provider för Wine & Spirit Education Trust. Det innebär att vi är godkända att undervisa och examinera WSETs internationellt erkända utbildningar. WSET tillhandahåller utbildningar och kvalifikationer av hög klass för att inspirera och stärka aktiva inom vin- och spritbranschen samt entusiaster. WSET-kvalifikationer erkänns globalt som den internationella standarden inom kunskap om vin och sprit. De är designade för dem som precis börjar i sin karriär, såväl som etablerade yrkesverksamma, och de många entusiaster som har en passion för vin och sprit.

WSETs utbildningar är ISO-certifierade och erbjuds i över 60 länder. Har du tagit en kurs hos oss på Sommeliern så kan du gå vidare att studera på annat håll i världen om du önskar inom WSET. 

I dagsläget erbjuder Sommeliern WSET Level 1-2 inom Vin.

 

 

Telefonnummer

+46 72 – 550 04 70

E-postadress

Samarbetspartners

 

 

BETALNINGSVILLKOR

Faktura

Fakturan skall betalas inom 14 dagar. Vid försenad betalning sänds det ut en påminnelse och ni debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr och i förekommande fall inkassoavgift samt dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Kortbetalning

Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till Stripe Checkout betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i GDPR.

ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT


Sommeliern tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars returrätt, utan speciell anledning.

Retur via webbshop (tillkommer 39 kronor i returfrakt)