fbpx

Vi håller Sommelierkurser och föreläser…

FÖRELÄSNINGAR

  • Genom föreläsningar på Gymnasieskolor och Restaurangutbildningar sprider vi kunskapen om Branschen och ger åhörarna en insyn i hur nuläget ser ut.
  • Sommeliern har satt samman special föreläsningar så som:

    – Gymnasiepaketet
    vänder sig till gymnasieelever och är till för att göra dom medvetna om den bransch de ger sig ut i. Innehåller mycket Storytelling och mindre fakta.

    – Förberedande inför Kunskaps/Serveringsprov, innehåller fakta och information man måste kunna för att klara provet.- Merförsäljning, vänder sig till Restauranger som vill öka merförsäljning till deras gäster på ett proffesionellt, service minded och lagligt sätt.

Pris: Kontakta för offert

 

 

Telefonnummer

E-postadress

BETALNINGSVILLKOR

Faktura

Fakturan skall betalas inom 14 dagar. Vid försenad betalning sänds det ut en påminnelse och ni debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr och i förekommande fall inkassoavgift samt dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Kortbetalning

Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till Stripe Checkout betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i GDPR.

ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT


Sommeliern tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars returrätt, utan speciell anledning.

Retur via webbshop (tillkommer 39 kronor i returfrakt)