fbpx

Det blir en filtrerad must, sedan en ofiltrerad äppelmust och slutligen en ofiltrerad äppelmust med inslag av päron. Den första är lite friskare fräschare och sommrig i tonerna, den andra är mer kraftig must med mycket smak av äpple, och dess olika toner. Den sista också lite kraftigare men här med lite mer toner av äpplet Carola, ja tro de eller ej! och denna ska passa bäst till desserten och osttallriken.

Dagen har varit helt perfekt, det började med en lugn morgon här hemma med familjen. Jag skulle sedan åka och jobba och tog faktiskt med mig familjen också. Jag hade i förväg, då vi bara hade 13 gäster på brunch idag bokat in Jennie på en ansiktsbehandling uppe i spaet. Hon gick dit och jag passade Linnéa samtidigt som jag försökte göra lite pappersjobb. När Jennie var klar kom hon tillbaka ner till loungen och tog lite brunch, tog hand om vår dotter och jag fortsatte att jobba.

Ikväll så har vi bara tagit de lugnt, jag håller på att förbereda mig inför en Rhône provning som jag ska ha tillsammans med Regndroppen nästa Lördag. Det blir en grymme provning vill jag lova!

Imorgon börjar en ny vecka och på Tisdag också den nya menyn, ska bli kul…

Och så till sist kommer vi fram till överskriften, Lars min härliga och alltid så positiva=) kollega valde att säga upp sig i början av April och jobbade sedemera sin sista dag hos oss på The Lodge igår. Jag bugar och bockar för att ha haft privilegiet att jobba tillsammans med honom. Hans fyrkanthet tillsammans med min ”utanför boxen tänk” satt som handen i handsken. Jag önskar dig all lycka och framgång i livet Lars, och du…vi kommer jobba tillsammans i framtiden, trust me….

Ha en underbar vecka, de förtjänar ni alla…