fbpx

Så mina vänner,  denna månaden lider mot sitt slut och även denna månads meny. Idag hade vi meny tasting och satte den nya vinmeny till den sommar och vår inspirerade menyn. Den nya menyn innehåller allt från, sparris, gös, majskyckling och rabarber till tallglass, majspuré och ramslök. Att sätta vinerna var lite svårare än tidigare då det är viktigt när man har så lätta smaker att inte överösa dem med för mycket smak i vinerna. Men det blev bra och snart ligger hela menyn med dryckesmeny på hemsidan!

Som jag skrivit tidigare så har jag tagit kontakt med Charlis brygghus utanför Kristianstad och ska efter mitt besök på Balsgård träffa Kasper och diskutera ölet som vi fått in och även framtida samarbeten!

Dagen kommer inledas tidigt då jag redan kl 07:00 måste lämna hemmet för att ha chans att hinna i tid till Balsgård som jag ska vara kl 09:00!

Och som dom flesta vet så har jag köpt en ny bil, eller ja en ny bil för mig. Den har ny börjat krångla och ska in på lagning den 5:e Maj för att byta bägge drivaxlarna, något som jag redan har köpt men inte kan byta själv. Mycket pengar på en liten fransos…men men en bil måste man ju ha!

Och sen denna eviga fråga, Bordeaux 2010´s primeur kampanj inleds nu världen över och alla vinnördar flaggar på halvstång dagarna i ända(n). Slott ska rate´as, marknaden ska analyseras, investeringar ska övervägas och viner skall köpas. Denna hysterin förstår jag mig inte på ibland men ändå kan jag inte hjälpa att det slår till lite extra i hjärtat när man lägger en beställning på ett en primeur vin. Lite som att spela på Lotto eller hästarna. Som tur är kan man ju faktiskt njuta av denna produkt även om den inte ökar i världen!

Ha kakan kvar eller sälj den till en som bjuder högre =)

Så slutligen så kan man väl säga, drick o ät gott, du vet inte när livet kommer till sin ända…(n)