fbpx

Det var riktigt grymt att få se The Lodge från ett annat håll, som nattklubb typ! Riktigt häftigt, nästan lite deja vu känsla. Såklart Sofia, grymt jobbat, som alltid!

Allting klaffade och gästerna festade långt in på natten, till kl 04:30 som längst och det var ju såklart huvudrolls innehavarna som skulle hålla på längst. Jag som hade planerat att åka hem vid kl 23 då jag skulle komma tillbaka och jobba brunch kl 08 på Söndagen såg sakta denna plan rinna ut i sanden. Det slutade som det alltid gör med att jag jobbade hela bröllopet och fick till slut kl 06:00 en timmes sömn på en soffa i receptionen innan det var dags att börja jobba brunch igen! Som tur var så hade Marc gått o lagt sig i bilen vid kl 04, men han va inte direkt piggare än mig. Så Emelie i receptionen och Eva i restaurangen fick stå ut med två gryyymt övertrötta kollegor som med skratt och riktigt dåliga skämt jobbade oss igenom en rätt så lugn brunch. Detta har vi ju såklart gått och klagat över i flera dagar och fått lite sympati och lite ”aww, do you wan´t a hug princess”, så man får väl vara nöjd för det lilla!

I alla fall, nu vänder vi som sagt blad och blickar framåt, hehe.

Igår så hade vi menyprovning för Juni menyn och satte viner till den! Denna menyn kommer att bli mer experimentell tycker jag, såsom rök i glaset på den 2:a förrätten och vit blasamico sorbet, allt jag kan säga är att det var riktig gott i alla fall och inga som helst problem att äta med ögonen!

Tror att menyn ska ligga på hemsidan, om inte så kommer den säkert in där under morgondagen!

Vi tog några bilder av rätterna som jag hoppas kommer upp på hemsidan snart, jag mästerfotografen fick ju såklart i uppgift att ta med min kamera och fota lite. Blev dom bra? Njea fråga inte mig, tyckte dem blev ok, men inte mer. Men jag har hört att man kan ändra rätt mycket i datorn, vi hoppas på de hörni!

Så ja, annars är det lugnt i livet, eller ja inte direkt!

Har ju ett till bröllop på jobb innan mitt eget ska avnjutas. 44 personer som har hyrt hela anläggningen, den 18:e Juni tor jag det var om jag inte minns helt fel! Äh jag lär väl märka det när dem står på trappen och väntar på 2 glas mousserande. Näää, här ska de nog planeras lite innan också ska ni se!

Nä mina vänner nu ska jag återgå till min kära familj, eller ja de delen som fortfarande är vaken i alla fall. Ha en underbar kväll och skriver jag inte mer i veckan så vet ni vad jag gör, JOBBAR…