fbpx

Klockan 09:00 skulle vi vara på Helsingborgslasarett för att Linnéa skulle undersökas på Audiologavdelningen, dom kollar så att hörseln fungerar. Och med tanke på att det bara gick att mäta i vänsteröra på familjebb så fick vi en remiss till audiologen. Men det gick bra och allting ser perfekt ut!

Efter det så va det bara hem igen för kl 10:00 så hade vi ett inplanerat möte med en säljare från Securitas Direct. Han gick igenom lägenheten och sa vad han tyckte att vi skulle ha för paket, vilka tillbehör vi skulle ha och lite fakta kring det hela. Det va ett mycket bra erbjudande som jag och Jennie valde att gå med på och skriva under! Så nu har man Larm hemma också, känns faktiskt skönt med tanke på att jag kommer hem rätt så sent många kvällar i veckan. Och tydligen på Securitas Direct larm så kan man skallarma, vilket innebär att man larmar på alla dörr och fönster magneter så när Jennie är hemma med Linnéa en kväll så slår hon på det och hela lägenheten är skyddad! Väldigt bra och det känns tryggt för mig att veta att dom är skyddade!

Och efter mötet med Securitas Direct snubben så var det bara för Jennie att göra sina mackor och sätta sig i bilen med sin syster och mamma för att åka till, ja kan ni gissa, jo GEKÅS!!!

Blir ni förvånade, nä, inte jag heller! Men men det är kul att det finns något som roar och underhåller dom! Så då har det varit jag och Linnéa hela dagen och det har varit jätte mysigt! Vi har varit över hos min svåger en runda, fikat och spelat något nytt tv-spel han hade köpt! Tydligen något tillbehör till Xbox360, kenetic, kanske?

Ja de va som Nintendo Wii i alla fall. Man skulle röra på sig och en kamera som man ar placerat ovanpå tv:n registrerade ens rörelser och så spelade man spelen! Kul, ja, men jobbigt! Nästan så att man har träningsverk.

Igår så hade jag en rödvins provning för att glatt gäng på 12 personer. Riktigt härlig grupp faktiskt. Det blev många roliga skämt och dom sa verkligen vad dom tyckte och det kändes verkligen som om dom var intresserade av vad jag hade att säga!

Imorgon bär det av till Rängsand och det glada och snackiga gänget i Regndroppen! Det ska provad mousserande och jag kan lova att det blir en provning som dom sällan skådat!

Så nu kommer Jennie snart hem, ska kolla upp några producenter inför imorgon och sedan blir det till att väcka Linnéa för att hon ska få kvällsmålet och sedan har jag en träff med kudden!