fbpx

Så har sökandet börjat för att hitta en provningslokal i Helsingborg där jag kan hålla mina provningar!

Jag bokade in 2st möten, på Madame Moustache och på Sofiero Slott.

Dagen började väl inte jättebra då hon som jag skulle träffa på Madame var sjuk, det visste jag ej. Men som tur var så efter en 15min väntan så kom den andra ägaren och även köksmästaren! Så han släppte in mig, visade mig runt och vi pratade upplägg och hur det hela kunde utspela sig.

Madame Moustache

Måste säga att deras lokaler är mycket speciella och fina. Med tanke på att det är ett gammalt gästgiveri så har dom verkligen anammat den där gamla slitna Englands stilen, med jakttroféer, skinnmöbler, bibliotek och allmänt muggigt. Mycket fräckt! Fick tyvärr bara en bild på en av rummen men hoppas ni kan se lite hur jag menar!

Vidare så begav jag mig till Sofiero slott där jag kom lite tidigare än avtalat så jag fick tid att gå runt lite och kika i trädgårdarna. Mycket fina måste jag säga, har många bilder därifrån men jag har inte utrymme att lägga upp alla här, tyvärr! Men bilder på 2st olika lokaler kan jag lägga upp!

Det lilla rummet (Sofiero)
Oscarssalen (Sofiero)

När jag var på Sofiero Slott fick jag tipset att åka in till Helsingborg igen och till Hotell Mollberg. Dom skulle tydligen ha en vinkällare som passade perfekt till mina provningar. Jag åkte in, utan att boka möte. Hon som har hand om bokningar hade gått tidigare, men en av tjejerna i receptionen hjälpte mig och jag fick se vinkällaren. Sen så pratade jag lite med personalen i restaurangen och dom hjälpte mig med pris och så!

Vinkällaren Hotell Mollberg

Nu har man varit och kollat på lokaler, så nu är det bara att mejla till upplevelse företagen och se vad dem säger! Ha en bra söndags kväll och en bra vecka…

Joacim