fbpx

En liten kostnad för ett drömbröllop. Jag och receptions personalen som ska jobba på Lördag, då bröllopet är Lördag till Söndag, hade ett möte idag då vi gick igenom ALLT som ska göras fram tills på Söndag, allt från hur konferens rummen ska ställas till, vilka gäster som ska sova vart och så vidare.

Jag har även för typ tredje gången ringt till Menigo för att beställa grejer tills bröllopet. Jag tror att jag sammanlagt har beställt, 6 flaskor sprit, 3 backar läsk/tonic, kaffe och tranbärsjuice.

Bröllopsparet ville nämligen ha drinkarna:
Gin+Tonic=OK
Gin+Lemon=OK
Rom+Cola=OK
Cosmopolitan= Njae inte riktigt, ok men Okej da…
Caiprinha= Big NO NO, ni kan få den men på ett lite annorlunda sätt.

Så de blev dessa drinkar med lite modifikation. Dom ska äta en 4-rätters meny med tillhörande vinpaket och jag har beställt hem rikligt med vin, 20 flaskor av de första två vita, 48 flaskor av det röda och 12 flaskor av det söta. Borde räcka, men tjae dom e ju danskar =)

Åter tillbaka till mitt eget bröllop som man ska försöka hinna med och planera samtidigt som man ska planera alla andras. Imorgon bär det av till fiskbilen och beställning av sill. Jag ska försöka göra en inköpslista på sprit och vin. Samt att vi ska försöka ta reda på om det finns något närliggande hotell som vi kan husa in de flesta i ifall de vill stanna här över natten!

Till vårt bröllop så valde jag så klart de klassiska tråkiga men ack så enkla drinkarna att blanda!

Varför inte, för enkelhetens skull!

Jag har nog 2 eller 3 bröllop kvar att planera för The Lodge räkning men det ska nog bli bra, får se hur de går nu på Lördag och så får man bara se till att man inte göra om samma misstag igen, hehe, de kommer gå bra!

Jag är ledig nu Onsdag och Torsdag, ska upp till Halmstad på Torsdag och hjälpa mamma att städa ut vinden och ta med mig lite av mina gamla bebis grejer hem till Linnéa.

Så jag önska er alla en underbar och avkopplande veckan, min kommer vara stressy as hell, men tänk på mig i hängmattan…