fbpx

30/9 kl. 19:00 VIN – Von Dohren´s Vinkällare, Kullagatan HBG, Pris: 450kr/pers

(Konservatism VS. Liberalism)

– Ni kommer denna kväll att få avnjuta några av mina personliga favorite från Gamla Världen och se hur de står sig I jämnförelse med viner från den Nya Världen. Kvällen kommer att bjuda på anekdoter, berättelser och en förklaring av vinet och dess karaktär. Vi riktar fokuset på vinerna och kommer att lägga stor vikt vid själva provningen. Tillbehör som kommer att finnas tillgängligt är nybakat bröd och vatten för att rensa gommen.

14/10 kl. 19:00 ÖL – Von Dohren´s Vinkällare, Kullagatan HBG, Pris: 450kr/pers

(Världens ÖL )

– Denna kväll testar vi allt från Pilsner och Lager till Porter och Stout. Ingen öl är för ljus eller rostad för att hamna på denna provningen. Målet med kvällen är att ni skall hitta er favorit bland ölträsket och kanske prova något som ni aldrig druckit tidigare eller se något som ni inte trodde fanns. Tillbehör som kommer att finnas tillgängligt är nybakat bröd och vatten för att rensa gommen.

11/11 kl 19:00 Whisky – Von Dohren´s Vinkällare, Kullagatan HBG, Pris: 450kr/pers

(Elegant eller rökigt?)

– Hur smakar en äkta Whisky? Varför är den sorten från det området rökigare än denna sorten från samma land? Desa två frågor plus alla som kommer att ställas vid provningen söker vi svar på och finner under kvällen. Det är endast Single Malt som serveras och tillbehör som kommer att finnas tillgängligt är nybakat bröd och vatten för att rensa gommen.

20/12 kl. 19:00 Champagne – Von Dohren´s Vinkällare, Kullagatan HBG, Pris 495kr/pers

(Vad ska vi dricka till Nyår?)

– Det finns en uppsjö av Champagner från små hantverksodlare till stora koooperativ som säljer miljontals liter varje år. Den 20:e December några dagar fore Jul och Nyårsfirandet drar igång sätter vi oss ner I källaren på Madame Moustache för att kola, vad är egentligen Champagne och finns det verkligen skillander på dem? Tillbehör som kommer att finnas tillgängligt är nybakat bröd och vatten för att rensa gommen.