fbpx

Dagen idag har varit helt perfekt, lagade en god lunch med lite kyckling, en varm potatissallad och lite blandsallad. Lätt, härlig och perfekt sommarlunch. Min mor var nämligen på besök idag för att såklart träffa mig och Jennie men framför allt så ville hon ju såklart träffa lilla Linnéa.

Mammor är så konstigt och härligt överbeskyddande, ”glöm nu inte byta blöja”, ”ska hon verkligen sitta för sig själv på golvet?”, ja dom är för härliga!

Tillbaka till verkligheten i morgon och en 9 dagars ”jobbvecka” framför mig. Har möte inbokat i morgon med Kiviks musteri om några juice behållare och skriva kontrakt!

Hade en dam som provjobbade med mig igår, Susanne. Riktigt duktig faktiskt, lite små grejer som måste din justeras och övas på men i annat fall så är hon perfekt. Hon är lite äldre, vilket kan både ses som positivt och negativt, med tanke på att hon är äldre så bringar hon, tror jag, lite struktur och noggrannhet över den annars så energiska och unga truppen som finns där. Samtidigt så vill jag inte att vi faller in i några hjulspår och ser allt fyrkantigt. Men som sagt en stor energi för hennes ålder, nu är hon ju inte 90 utan snarare runt 50, men ändå, en stor passion för mat och en vilja att lära sig!

Ska ha en kille som kommer till oss på lördag och ska provjobba, har jobbat på café på senaste tiden och anser sig själv vara barista i sitt CV i alla fall, upp till bevis!

Så jag samlar all kraft för att klara av ”veckan”, men jag vet att stödet är enormt ifrån hemmaplan och med dem i ryggen så klarar man allt!

Från en optimist till en annan, jobba inte ihjäl dig…=)