fbpx

Den 6 Juni började som en helt vanlig dag, solen sken och jag o Jennie skulle gå en liten promenad. Men det hon inte visste var att medans hon och jag begav oss ner till affären så smög hennes systrar och vänner över till oss och förberedde en brunch! Detta var såklart helt och hållet planerat av mig, såklart, och Jenneis alltid så schematrogna syster Madeliene. Så jag fick helt enkelt packa min och Linnéas, eller ja mest Linnéas…hehe

Så med väskan packad så begav vi oss över till 42:an, ja vi bor så pass nära varandra att vi bara behöver säga husnumret så vet vi vilken i familjen vi menar, mmm mysigt!!!

Och med 42:an så menar jag Jennies syster och min svågers lägenhet.

där så väntade det ”playdate” med kusinerna medans papporna roade sig kungligt med att, byta blöja, laga mat, städa och kolla på Timmy Lamm.

Vill bara göra ett snabbt inlägg om denna tecknade smått hjärntvättande serie som väcker spy/självmordskänslor inom en! i alla fall, en bunte tecknade djur som alla går på ett dagis, men det kommer aldrig några nya djur dit, redan här så luktar det skumt…

Ingen av djuren kan prata vilket e helt ok, eller hur!

Men dom gör de mest konstiga och irreterande ljuden du någonsin kan föreställa dig. Inte konstigt att dagens ungar är rädda för strutsar, rävar och till och med lamm.

Tillbaka till möhippan, ”playdaten” avslutas med att min svåger somnar i soffan och då känner jag att, ”nä men om man skulle ta och bege sig hemåt o släppa ut Charlie”-

Jennie däremot får först åka ut till Frillestad och gjuta några cementskulpturer, sedan så var det minigolf och det hela avslutades med grilning på Örbyängar.

En perfekt dag för en perfekt kvinna, hon gillar inte att bli utskämd så de skippade dem, och hon gillar sina systrar så de blev great!

En liten grej till bara som jag måste få säga till om, alla kunde ju inte komma till Jennies möhippa och inte till min svensexa för den delen heller! Men tjejers bortförklaringar är allatid så mycket roligare än killars! Som en av tjejernas förklaring till det hela var: ” oh nä, jag har sån mensvärk”. Ah come on, så jävla ont kan de väl inte göra! Men den andras kommentar var ju ännu värre, ”Oj, va det idag!” A jo, döh, blondes!!!

Så kommer vi till det vessentliga denna dagen, vilket var min svensexa. Jag gick ju som sagt hem ifrån min sömndruckna svåger för att släppa ut hunden. Kommer innanför dörren, släpper ut Charlie, lägger Linnéa i sängen för hon ville sova. Går och tar ett glas vatten och sätter mig tillrätta i soffan o slår på tv:n. Klockan börjar lida mot 15:30 och jag får ett sms från Jennie där det står, hoppas att du får en bra kväll!

Jaja tänkte jag, kul för dig, själv sitter man ju som sagt hemma själv med hund o barn.

O mitt i filmen som jag tittar på så plingar det och bankas på dörren som f*n. O de första man tänker är ju, nä nu får dom har jävla Jehovas Vittnen hitta en annan dörr o banka på, annars ska jag fanimej se till att denna blir deras sista. Men istället för två stycken solblekta nissar i kostym så står min svåger, helt vaken, med Ceciclia i famnen. Min första tanken e ju självklart, jaha så nu ska dem leka här, ooo va trevligt, not! Men så öppnas dörren lite till och där bakom står min kompis Pontus o säger, Tja läget? Nu sticker vi, klä på dig och ta med dig lite finkläder till ikväll!

Jaha tänkte jag, men va fan grabbar jag måste ju duscha först, ja ni där ute som känner mig vet hur pryd jag är! Så jag in i duschen och sen bär det av till Helsingborg och en av gräsplättarna uppe vid kärnan. När vi kommer dit så säger bara Pontus till mig att vi ska sitta här och vänta in några andra bara. Det slutar med att min kusin Peter som har åkt från Brösarp kommer gåendes som en vilsen hare. Och en gemensam kompis till mig och Jennie, Jonas kommer cyklandes! Så dom ansluter gånget och en spelomgång kubb inleds på gräsplätten!

Vi spelar några omgångar innan spelet bryts och vi ska omlokalisera oss säger Pontus. Vi rör oss ner för kärnan trapporna och i riktning mot Helsing. Vi går in och det står ett bord dukat för oss. Vi byter om på toaletten i källaren, mmm ja, det var precis lika mysigt som det låter! Men men, det var inomhus i alla fall. Vi går upp och sätter oss till bords. Det som händer här efter vill jag inte skriva om ikväll då det blev lite nybörjar service och min jobbsida kom fram lite, not pretty! Och min sambo ligger däckad vid sidan om mig och jag har säkert så många stavfel att inte ens Words ordbehandlingsprogram skulle fixa det!

Men kvällen flöt på bra efter detta och det slutade med en helt perfekt kväll i bra vänners sällskap!

Så tack alla ni som fixade en oförglömlig dag för mig och Jennie!

Tack!