fbpx

Dagen började som vanligt med att gå upp 06:00 för att vara på jobb vid ca 07:30, det är alltid ca tider, enklast tycker jag! Ingen som blir för arg om man kommer 10min tidigt eller alt som oftast 15min sent.

Sedan ett tag tillbaka har jag i samarbete med min webbyrå, Via Reklam. Planerat en kväll (14/2) då vi ska befinna oss högst upp på penthouse hos Campus i Helsingborg. Denna kväll skulle jag stå för lite vin, i samband med ett annat företag från Helsingborg stod för lite plockmat. 3 st olika företag bland annat min webbyrå skulle föreläsa om ”Att lyckas på Internet”. 3st olika föreläsningar á 15min.

Klockan 11:00 får jag ett samtal från min fru (Jennie) då hon säger att nu är det 10min emellan värkarna och dom blir intensivare och starkare. Vi kommer tillsammans överrens om att hon skall ringa till BB och fråga dem vad de tycker, och sedan ringa tillbaka till  mig.

Det går inte ens 10min sedan ringer Jennie tillbaka och säger att de tycker hon/vi skall vänta tills det är ca 5 min emellan och de pågår i ca 1min. Jennie vill dock ha mig hemma redan nu så jag slänger ihop allt de jag håller på med på jobb och sticker hemåt. Men först måste jag lämna av glasen och vinerna till kvällen på Campus.

Vinerna är fottade i bagaget på bilen då jag inte hade tid med annat, tyvärr!

Väl hemma så väntar vi in i det sista innan vi väljer att åka in till BB. På BB går det fort jämnfört med min första dotters 24h långa förlossning. På ”bara” 4 timmar föds min lilla tjej och blir först i Sverige på Alla Hjärtans Dag. 00:53 föddes vår Maja-Stina Sjövall!

Välkommen till oss på en dag av kärlek!

Joacim